مزایای استخدام مشاور املاک

مشاور املاک شخصی است که به مشتریان بنگاه املاک مشاوره داده و آن‌ها را برای خرید، فروش، رهن و یا اجاره ملک و مسکن راهنمایی می‌نماید. کارشناس مشاور املاک ممکن است خود صاحب بنگاه املاک بوده و یا با عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک در آنجا مشغول به کار باشد. این شغل نیز مانند تمامی مشاغل دیگر، مزایا و معایب خودش را داشته و از مزایای آن می‌توان به امکان پیشرفت زیاد در این حرفه و عدم نیاز به مدرک تحصیلی اشاره نمود. همچنین، مشخص نبودن میزان درآمد در ماه، امکان عدم کسب درآمد در ماه‌های ابتدایی شروع فعالیت و نیاز به یادگیری مدام، از معایب این شغل است.

افرادی که اقدام به فعالیت در این حرفه می‌نمایند و تمایل به عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک با بنگاه‌های املاک دارند، باید توجه داشته باشند که قبل از آغاز کار خود، از مزایا و معایب این شغل به‌خوبی آگاه شوند و پس از آن به استخدام بنگاه‌ها درآیند. این قرارداد از قراردادهای استخدامی مشمول قانون کار می‌باشد و مقررات قانون کار بر آن حاکم می‌باشد.

مزایا و معایب شغل مشاور املاک

قبل از شروع این بخش، باید به این موضوع توجه داشت که شغل مشاور املاک نیز مانند دیگر مشاغل، پییچیدگی‌های خودش را دارد و موفقیت در آن به تلاش و تخصص فردی بستگی دارد که در این حرفه فعالیت می‌نماید. شغل مشاور املاک در عین حال که یکی از مشاغل پرچالش است، یکی از مشاغل سودآور نیز می‌باشد و مشاوران املاک موفق، درآمد زیادی از این راه کسب می‌نمایند.

 

مزایای شغل مشاور املاک

افرادی که می‌خواهند با بنگاه‌های املاک نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک منعقد نمایند، باید توجه داشته باشند که اگرچه این شغل دارای مزایای زیادی است، این افراد زمانی به موفقیت شغلی خواهند رسید که علاقه کافی برای فعالیت در این حرفه داشته و بتوانند اطلاعات لازم را به دست آورند. در ادامه با برخی از مزایای شغل مشاور املاک آشنا می‌شویم.

1) شغل مشاور املاک نیاز به مدرک دانشگاهی ندارد.

یکی از اصلی‌ترین مزایای این شغل، این است که افراد می‌توانند با داشتن تخصص و تجربه و بدون مدرک دانشگاهی، در این زمینه فعالیت نمایند و مشاوران املاکی که دارای تجربه و دانش مربوطه می‌باشند، در حل و درک مسائل توان بالایی داشته و در این شغل به موفقیت خواهند رسید. در نتیجه، یکی از بزرگ‌ترین مزایای مشاور املاک بودن، همین موضوع است که افراد نیازی به تحصیل در رشته خاصی نداشته و در نهایت، از تمامی اقشار جامعه اشخاص می‌توانند در این حرفه شاغل شوند.

2) برای ورود به حرفه مشاور املاک، سرمایه مالی نیازی نیست.

مشاوران املاک می‌توانند با تأسیس بنگاه املاک در این زمینه فعالیت نموده و یا به‌عنوان مشاور املاک، با عقد نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک در بنگاه‌های املاک استخدام شوند. اغلب اشخاصی که مشاور املاک می‌باشند، در بنگاه‌های املاک استخدام بوده و برای صاحب بنگاه کار می‌کنند؛ چرا که تأسیس بنگاه نیازمند سرمایه می‌باشد که بسیاری توان مالی آن را ندارند و این افراد می‌توانند بدون در اختیار داشتن این سرمایه نیز در این زمینه اشتغال نمایند.

3) مشاورین املاک محدودیتی در کسب درآمد ندارند.

اشخاص می‌توانند در شغل مشاور املاک درآمد بسیاری زیادی کسب نمایند؛ چرا که غالب درآمد این افراد از پورسانت معاملات است و به همین دلیل، اگر افراد بتوانند به سطح بالایی از تجربه و توانایی در این زمینه برسند، می‌توانند سود زیادی کسب نمایند.

4) حرفه مشاور املاک ساعات کاری مشخص ندارد.

این شغل مانند شغل‌های کارمندی نیست؛ با اینکه افراد از طریق نمونه قرارداد استخدام مشاور املاک که یکی از قراردادهای قانون کار است، جذب بنگاه‌ها می‌شوند، می‌توانند با توافق کارفرمای خود که بنگاه املاک است، به‌صورت پاره‌وقت در بنگاه مشغول به کار شوند.

5) مشاورین املاک فعالیت فیزیکی زیادی ندارند و در نتیجه این شغل باعث خستگی زیاد افراد نمی‌شود.

فعالیت فیزیکی مشاورین املاک شامل بازدید از املاک گوناگون و حضور در جلسات مذاکره برای معامله و چند مورد دیگر است که هیچ‌کدام نیازمند فعالیت فیزیکی جدی نمی‌باشد و دیگر فعالیت‌های مشاور املاک نیز، نیازی به فعالیت فیزیکی و بدنی خاصی ندارد.

post

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید